ansvarlighed

Vores ønske om at producere ærligt og ansvarligt sportstøj led os til et samarbejde med den danske producent, Superstainable, der har fokus på kvalitet, funktionalitet pg produktion med fokus på en minimal indvirkning på miljøet.

Superstainable er primært et outdoor-brand, men selve produktionen af sportstøj er ikke anderledes, så de var friske på, at levere for NoWayBack.

Superstainable har certificering af 95% af deres produkter med deres GRS / GOTS certificering.

Udover onlinesalget leverer Superstainable i dag også til 20 fysiske butikker i Danmark - og så selvfølgelig til NoWayBack.

GLOBAL RECYCLED STANDARD, CU1001697

produktionskæden hos superstainable

Det rigtige udstyr og produkter kræver en forsyningskæde i verdensklasse, og derfor har vi valgt at samarbejde med Superstainable.

Deres forsyningskæde er afhængig af stærke partnerskaber med underleverandører og partnere. Alle fabrikker er godkendt og certificeret med enten GOTS, GRS eller begge dele, og holder verdensklassestandarter for social compliance.

samarbejdspartnere

A-TEX

Dette er vores tilbehørsleverandør til vores tøj. A-tex forsyner produktionen med kvalitets lynlåse fra SBS og YKK, trykknapper og bøjledetaljer til vores udendørstøj

BERA TEXIL, ISTANBUL

Bera Textil er en af Superstainables ældste partnere og de er særligt
gode til jersey og strik.

ER-BA TEXTIL

Farvehus med stort fokus på ikke-kemiske farvestoffer for at komme så tæt på 100% miljøvenligt som muligt. ER-BA er et af de førende farvehuse i Tyrkiet

KARTEKS

Superstainable garn leverandør i Tyrkiet med en månedlig kapacitet på mere end 6.000 tons.

KUNSHAN JUNBANG

Garnspinder og produktionspartner på trykning og til flere garntyper.

OBSIDYEN, ISTANBUL

Obsidyen er tøjproducent af skjorter, jersey og bukser, og Superstainable har i flere år haft et godt samarbejde med Obsidyen i Tyrkiet.

Q. LIMEGARMENT LTD.

Det meste polyester-, nylon- og merinould kommer fra leverandører af LIME China. De er specialiserede i teknisk performance tøj.

SHENGHONG GROUP

International standard syntetisk fiber arbejdsgruppe og sekretariatet for den internationale standard. Dette er en farvefabrik, tilbehør og garnspinder.

nowayback kollektionen

  • Hurtig levering

    Vi leverer inden for 5 hverdage

  • GRATIS levering

    Opnå fri fragt ved køb for 479 kr.

  • Kundeservice

    Kontakt os på info@nowayback.dk